Ny daglig leder i Hydro-Elektrik AS

Med snart 20 års fartstid og suksess rundt å utvikle og levere vannbehandlingssystemer i det norske markedet, satser nå Hydro-Elektrik AS videre og ansetter ny daglig leder som vil ta over det kommersielle og tekniske ansvaret for salg og markedsføring av Hydrogroup sine vannbehandlingssystemer i Norge og Norden.

Lederskifte i Hydro-Elektrik AS

Satsningen innbefatter at selskapet skal videreutvikle og styrke sin markedsandel i markedet for vannbehandlingssystemer. Fredrik Høie (høyre) blir ny daglig leder i Hydro-Elektrik AS, og startet i stillingen 1.februar i år. Han overtok stillingen fra Peter Paskert (venstre), som har drevet selskapet siden oppstarten i Norge i 2004.

Høie har lang erfaring innen teknisk og kommersielt salg og lederskap, og jobbet tidligere som salgs- og markedssjef i Deltapump AS som produserer og leverer pumpeapplikasjoner innen bla. maritime og industrielle prosessløsninger.

Et selskap i sterk vekst

Hydro-Elektrik AS har de siste årene opplevd god vekst i det nordiske markedet, og er i disse dager midt i arbeidet med å ferdigstille prosjektleveransen av vannbehandlingsanlegget på Tisjøen Vannverk i Eidsvoll kommune. Peter Paskert har vært en meget sentral person i denne rammeavtalen, og går nå over i en rolle med å jobbe som fagansvarlig senior rådgiver innen vannbehandlingsanlegg i selskapet.

Da Fredrik Høie takket ja til å overta rollen som daglig leder, vil han med sin tidligere erfaring og kunnskap, bidra til å utvikle og kommersielt befeste selskapet sin posisjon med vekst i både nye og etablerte markeder innenfor vannbehandling. Med ambisjonene som ligger i selskapet skal han styrke den faglige og tekniske leveransen i Hydro-Elektrik AS fremover.

Ny rolle for Peter Paskert

Peter Paskert går inn i den nyopprettede stillingen som senior rådgiver. I denne rollen vil han ha bistå med planlegging, prosjektstøtte og kvalitetskontroll rundt etablering av nye vannbehandlingsanlegg i fremtiden. De gleder seg begge stort til å ta fatt på den store satsningen fremover som ligger i planene for selskapet!