Skip to main content Skip to page footer
168 results:
141. Jobber  
Jobb i HydroGroup® Fordeler med et familiedrevet selskap - sammen med attraktiviteten til en markedsleder. Bli en del av HydroGroup® Våre verdier er: pålitelighet, punktlighet, ærlighet For…  
142. Oksygenanrikning  
Oksygenanrikning Oksygen er det viktigste oksidasjonsmiddelet i forbindelse med vannbehandling. I tillegg er et tilstrekkelig høyt oksygeninnhold relevant for drikkevannskvaliteten og for…  
143. Sporstoffer og gasser  
Radioaktive og antropogene stoffer Etter hvert som dokumentasjonsmetodene blir stadig mer nøyaktige, blir naturlige radioaktive stoffer (radon, uran) og antropogene sporstoffer som legemidler,…  
144. Omvendt osmose  
Nanofiltrasjon og omvendt osmose (RO) Omvendt osmose (RO = reverse osmosis) er en trykkdrevet fysisk prosess for separering av væsker og stoffer som er oppløst i væsker. Metoden brukes spesielt…  
145. Membranprosesser  
Membran prosesser Følgende metoder sammenfattes under betegnelsen membran prosesser: mikrofiltrering (MF) ultrafiltrering (UF) nanofiltrering (NF) omvendt osmose (RO) Mikro- og…  
146. Avherdning  
Sentral mykning av drikkevann I de senere år blir sentralisert mykning av drikkevann i økende grad diskutert og realisert - spesielt i områder med høy hardhetsnivå (større enn 3,5 mmol / l).…  
147. Avsyring  
Avsyring I naturlig grunn- og kildevann er det ofte et overskudd av kullsyre (karbondioksid). Denne typen vann kalles surt vann. Innhold inntil 100 mg/l CO2 er mulig. Før levering til…  
148. Arsenfjerning  
Arsenfjerning Arsen er et sporstoff som også forekommer spesielt i redusert grunnvann (dypvann) i tillegg til jern og mangan. Arsenkontaminasjon av drikkevann forekommer over hele verden. Årsaken…  
149. Manganfjerning  
Manganfjerning Mangan kan fjernes nesten fullstendig fra vann gjennom demanganisering. Mangan forekommer ofte sammen med jern i vannet. Manganholdig vann er vanligvis redusert eller oksygenfattig…  
150. Avjerning  
Avjerning Drikkevann med et jerninnhold på over 0,2 mg/l må behandles, selv om jern ikke utgjør noen umiddelbar helsefare.  Jern påvirker drikkevannets sensoriske kvalitet - spesielt smak,…  
Search results 141 until 150 of 168