Svømmebasseng som velværeoase

I våre svømmebasseng kan man forvente den ytterste velvære – ingen klorlukt og ingen ubehagelige irritasjoner på huden. Vi behandler badevannet ved vår HYDROZON-metode. Metoden benytter kun ozon og er klorfri. Dette gir et tilstrekkelig renset badevann uten farge, lukt og noen form for hudirritasjon. Ozon er et naturlig produkt og behøver ingen tilsetting av kjemikalier. Dette er svært positivt for miljøet. Samtidig produseres ozonet lokalt, som fjerner behovet for transport av kjemikalier.

Metoden er tatt i bruk i private bassenger og offentlige sømmehaller. Våre beste referanser kan vise til nesten 1000 privatbassenger, og mange hotellbassenger og terapibassenger.

Prosessen er også ideell for behandling av sirkulerende vann fra diverse rekreative vannsystemer, som for eksempel fontener for visuelle formål, lekeplasser, etc. Barn og unge kan dermed leke i algefritt og tilstrekkelig desinfisert vann i samme kvalitet som gis i svømmebasseng. Om det er ved et enkelt system med systemintegrasjon eller et komplett vannsystem i TecBox, så finner vi en passende løsning for hver aktuelle oppgave.

For den ytterste velvære i badevannet anbefaler vi vår HYDROZON-metode (DIN 19643-5).