Svømmebasseng som velværeoase

I dag forventer man mer av et svømmebasseng eller et badebasseng enn at man bare skal svømme der. Et svømmebasseng skal være et rolig sted hvor man raskt lukker den stressende hverdagen ute. Et sted hvor man finner avslapning og rekreasjon for sjelen, og hvor kroppen henter energi.

Det sentrale elementet i badebassenget er og blir vannet. Og kvaliteten på vannet er og blir den avgjørende velværefaktoren, for den har direkte innflytelse på sansene våre. Vannet skal være luktfritt, optisk klart og mildt for øynene og det største sanseorganet av huden vår. Derfor skal velværevannet ha en behagelig temperatur og ikke være aggressivt, men gi en deilig perlende følelse på huden.

En gang velværevann - alltid velværevann. Dette er grunnsetningen bak den utrolig effektive klorfrie HYDROZON®-methoden som HydroGroup/Hydro-Elektrik GmbH har utviklet. Metoden egner seg både til krevende private bassenger og offentlige svømmehaller. Nesten 1000 privatbassenger, mange hotellbassenger og terapibassenger på klinikker er våre beste referanser.

Prosessen er også ideell for behandling av sirkulerende vann fra vann lekeplasser og fontener. På denne måten kan alger-fri og tilstrekkelig desinfisert vann bli permanent gitt i svømmebasseng kvalitet. Enten enkel systemintegrasjon eller komplett vann teknologi i TecBox, utvikler vi en passende løsning for hver oppgave.

En gang klorfritt - alltid klorfritt!