Klorfri vannbehandling med HYDROZON prosess (etter DIN 19643-5)


HYDROZON-prosessen realiserer den nyeste viften om klorfri behandling og desinfeksjon av vann til svømme- og badebasseng og sirkulerende vann f. e. i fontener. Oksidasjonen med ozon og desinfeksjonen med desinfiseringsmiddel genereres i prosessen gir et behagelig og luktfritt badevann med samtidig som desinfeksjonskraften er førsteklasses. HYDROZON-prosessen har vært en påvist praksis i vannbehandling i mange tiår. I motsetning til vannbehandling med klordisinfeksjon er hudirritasjoner svært sjeldne i forbindelse med HYDROZON-prosessen.
På grunn av det integrerte ozonstrinnet, er prosessen spesielt godt egnet for behandling av sterkt belastet vann (hydroterapi, rekreasjonsbad, svømmehaller, barnebasseng, sirkulerende vann på lekeplasser, fontener eller for luftrensing i klimaanlegg, etc.).

Ozoninnblandingen skjer i ved HYDROZON-prosessen i det lukkede hydrauliske anleggssystemet. Ozon genereres da fra oksygen i luft ved hjelp av elektrisk energi. En fordel er at bromid kan tilsettes bassengvannet som uskadelig salt og at ingen farlige desinfeksjonsmidler kreves. Desinfeksjonen i bassenget skjer ved spalting av oksygenatomet fra den hypobrome syren. Bromidet sirkulerer hele tiden i kretsløpet. Risikoen for filterforurensning kan utelukkes på grunn av denne prosessen.
Prosess brukes ideelt sett med de standardiserte HYDROZON-kompaktanleggene. Til omgjøring av eksisterende bassenger med klordesinfeksjon anbefaler vi våre ozongeneratorer eller oksidatorenheter.

Klorfri Velværevann - hva det er og hvordan den er produsert (engelsk språk)

Prosessen er forklart i detalj i følgende klipp.

Ytterligere informasjon og kontakt

Du finner mer detaljert informasjon om HYDROZON prosess og systemer under produkter og i pdf-filene på nedlastingsområdet.

Når det gjelder svømmebassengteknikk samarbeider vi utelukkende med sertifiserte premiumspartnere. Hvis du er interessert i et anlegg, kan du kontakt oss, så vil vi opplyse deg om én eller flere premiumspartnere i din region.

Ikke en premium partner ennå?
For mer informasjon om premium-partnerskapet og hvorfor det lønner seg å bli premium partner, vennligst se OSS-delen eller spør våre kontaktpersoner direkte.

Kontakt
Ansprechpartner
Fredrik Høie
Hydro-Elektrik AS
Litleåsveien 49
5132 Nyborg
Ansprechpartner
Wolfgang Sontheim
Hydro-Elektrik GmbH
Angelestraße 48/50
88214 Ravensburg