Klorfri vannbehandling for offentlige svømmebassenger

Én gang velværevann, alltid velværevann

Dette er grunnsetningen til den klorfrie HYDROZON-metoden som vi har utviklet og foreslått standardisert.
Uansett om det dreier seg om terapibad, svømmebasseng eller hotellbasseng – alle setter pris på å slippe den typiske svømmehallukten. Ved hjelp av den unike klorfrie HYDROZON-prosessen (DIN 19643-5) blir det behandlede vannet ekstra behagelig og hudvennlig.

Når du planlegger et nytt basseng, må du huske å ta med klor variant i dine betraktninger. I den nye generasjonen kompaktanleggene H30, forenes den nyeste teknologien med flere tiars erfaring med den klorfrie HYDROZON-methoden. Avspenning, velvære og avslapning blir tredobbel badenytelse.

Eksisterende bad ”frigjør” vi med våre modulbaserte anleggsteknologi – under vurdering eller inkludering av den eksisterende anleggsteknologien – for klor.

Våre fornøyde kunder er våre beste referanser. Slik blir svømmebassenget en opplevelse, ikke bare utseendemessig, men også når det gjelder innholdet.

Klorfri Velværevann - hva det er og hvordan den er produsert (engelsk språk)

Ytterligere informasjon og kontakt

Du finner mer detaljert informasjon om HYDROZON prosess og systemer under produkter og i pdf-filene på nedlastingsområdet.

Når det gjelder svømmebassengteknikk samarbeider vi utelukkende med sertifiserte premiumspartnere. Hvis du er interessert i et anlegg, kan du kontakt oss, så vil vi opplyse deg om én eller flere premiumspartnere i din region.

Ikke en premium partner ennå?
For mer informasjon om premium-partnerskapet og hvorfor det lønner seg å bli premium partner, vennligst se OSS-delen eller spør våre kontaktpersoner direkte.