Klorfri vannbehandling for private bassenger

Velværevann i private bassenger

Du bruker svømmebasseng til rekreasjon. Derfor skal du kunne nyte badingen i fulle drag, uten den typiske lukten av svømmehall. Ved hjelp av den unike klorfrie HYDROZON prosessen blir det behandlede vannet ekstra behagelig og hudvennlig. Dette setter spesielt mennesker med sensitiv hud eller klorintoleranse pris på.

Når du planlegger et nytt basseng eller boblebad, må du huske å ta med klor variant i dine betraktninger. I den nye generasjonen kompaktanleggene, P30 og H30, forenes den nyeste teknologien med flere tiars erfaring med den klorfrie HYDROZON methoden. Avspenning, velvære og avslapning blir tredobbel badenytelse.

Eksisterende bad ”frigjør” vi med våre modulbaserte HYDROZON anleggsteknologi – under vurdering eller inkludering av den eksisterende anleggsteknologien – for klor.

Hundrevis av fornøyde kunder er våre beste referanser. Ditt svømmebasseng skal gi nytelse, ikke bare estetisk, men også når det gjelder innholdet.

Klorfri Velværevann - hva det er og hvordan den er produsert (engelsk språk)

Ytterligere informasjon og kontakt

Du finner mer detaljert informasjon om HYDROZON prosess og systemer under produkter og i pdf-filene på nedlastingsområdet.

Når det gjelder svømmebassengteknikk samarbeider vi utelukkende med sertifiserte premiumspartnere. Hvis du er interessert i et anlegg, kan du kontakt oss, så vil vi opplyse deg om én eller flere premiumspartnere i din region.

Ikke en premium partner ennå?
For mer informasjon om premium-partnerskapet og hvorfor det lønner seg å bli premium partner, vennligst se OSS-delen eller spør våre kontaktpersoner direkte.