HYDROZON® kompaktfilteranlegg for svømmebassenger

Klorfri vannbehandling med HYDROZON® prosessen

På grunnlag av den mangeårig etablerte HYDROZON®-metoden (ozon brom metode in refer DIN 19643-5) er det de høytytende HYDROZON®-kompaktfilteranleggene som genererer bassengvann uten klor eller bedre kalt klorfritt velværevann på en helt ideell måte. Anleggsteknologien med de helautomatiske, perfekt tilpassede filteranleggene av rustfritt kvalitetsstål sørger for varig perfekt vannkvalitet for den som krever det aller beste.

De ytterst funksjonelle kompaktfilteranleggene omfatter alle nødvendige komponenter. Det integrerte ozontrinnet gjør at man oppnår en fremragende oksidasjon og desinfeksjon av vannet. Resultatet er det behagelige, luktfattige, oksygenrike og perlende friske velværevannet, som gjør ethvert basseng til en velværeoase med optisk krystallklart vann. 

Enhetene kan settes sammen slik at så å si alle behandlingsbehov kan dekkes med denne teknikken. HYDROZON® kompaktanlegg kan brukes i nye systemer, og på grunn av den kompakte konstruksjonen er de også egnet for integrering i eksisterende anlegg.

Bruksbetingelser:

 • maksimalt inngangstrykk 1,5 bar
 • maksimum romtemperatur 40 °C

Filteranlegg for private og offentlige svømmehaller "Type H30-L" - de store størrelsene

Kompaktfilteranleggene i serien H30-L er utviklet spesielt for bruk i private og offentlige svømme- og badebassenger og for boblebad.
Anleggene utmerker seg med:

 • modulær oppbygning av alle nødvendige driftskomponenter til kompakte, tilkoblingsklare enheter
 • enkel betjening – helautomatisk drift
 • patentert plasma ozongenerering
 • optimert venturi-/injektorsystem med fullstrømblanding for effektiv ozontilførsel
 • energieffektiv filterpumpe
 • Tilleggsutstyr: kuldebærerbestandig utførelse kan leveres, målesystemer, doseringssystemer, fjernkontroll via tilleggspanel i badeområdet eller via smarttelefon, PC eller Pad, kontroll-teknisk integrering av eksterne komponenter, drift av opptil fire anlegg i parallelldrift med sentralstyring, etc.

Kapasitetsdata, serie H30-L

Data H30-L/10 H30-L/15 H30-L/25 H30-L/40
Sirkulasjonskapasitet [m³/t] 10 15 25 40
Ozonmengde [g/t] 20 20 30 50

Filteranlegg for offentlige svømmehaller "Type H30-XL" - de ekstra store powerfiltrene

Kompaktfilteranleggene i serien H30-XL er utviklet spesielt for bruk i offentlige hotellbassenger, terapi- og trenings- bassenger og offentlige utendørs og innendørs svømmehaller.
Anleggene utmerker seg med:

 • Kompakte, tilkoblingsklare enheter i syrefast stål som tar liten plass
 • Touchpanelet på forsiden av anlegget vises alle driftsrelevante parametere
 • Oksygen produseres av luft ved hjelp av en separat oksygengenerator på stedet
 • Prosesstekniske komponentene som plasma-ozongenerator, styring osv. er integrert i kontrollskapet av rustfritt stål
 • Energieffektiv filterpumpe med integrert fiberfanger
 • optimert venturi-/injektorsystem for effektiv innblanding i separat reaksjons beholdere
 • Tilleggsutstyr: kuldebærerbestandig utførelse kan leveres, målesystemer, doseringssystemer, fjernkontroll via tilleggspanel i badeområdet eller via smarttelefon, PC eller Pad, kontroll-teknisk integrering av eksterne komponenter, drift av opptil fire anlegg i parallelldrift med sentralstyring, etc.

Kapasitetsdata, serie H30-XL

Data H30-XL/65 H30-XL/75
Sirkulasjonskapasitet [m³/t] 65 75
Ozonmengde [g/t] 120 120

Du finner mer detaljert informasjon om HYDROZON prosess og systemer i pdf-filene på nedlastingsområdet eller kontakt oss.

Når det gjelder svømmebassengteknikk samarbeider vi utelukkende med sertifiserte premiumspartnere. Hvis du er interessert i et anlegg, kan du kontakt oss, så vil vi opplyse deg om én eller flere premiumspartnere i din region.

Vil du bli en premium partner? Du finner mer informasjon om premium-partnerskapet i OSS-delen eller kontakt oss direkte.