HYDROZON® kompaktfilteranlegg for private svømmebassenger

Velværevann som er behandlet med HYDROZON® kompaktfiltersystemer
Kompakt filteranlegg under den avsluttende testen på fabrikken
Touchpanel med skjema for et P30 kompaktfiltersystem
Sidebilde av kompaktfiltersystem i P30-serien
Kompakt filteranlegg med integrert målesystem
Kompakt filteranlegg i teknikkrommet

Klorfri vannbehandling med HYDROZON® kompaktfilteranlegg

På grunnlag av den mangeårig etablerte HYDROZON®-metoden er det de høytytende HYDROZON®-kompaktfilteranleggene som genererer bassengvann uten klor eller bedre kalt klorfritt velværevann på en helt ideell måte. Anleggsteknologien med de helautomatiske, perfekt tilpassede filteranleggene av rustfritt kvalitetsstål sørger for varig perfekt vannkvalitet for den som krever det aller beste.

De ytterst funksjonelle kompaktfilteranleggene omfatter alle nødvendige komponenter. Det integrerte ozontrinnet gjør at man oppnår en fremragende oksidasjon og desinfeksjon av vannet. Resultatet er det behagelige, luktfattige, oksygenrike og perlende friske velværevannet, som gjør ethvert basseng til en velværeoase med optisk krystallklart vann. 

Enhetene kan settes sammen slik at så å si alle behandlingsbehov kan dekkes med denne teknikken. HYDROZON® kompaktfilteranlegg kan brukes i nye systemer, og på grunn av den kompakte konstruksjonen er de også egnet for integrering i eksisterende anlegg.

Bruksbetingelser:

  • maksimalt inngangstrykk 1,5 bar
  • maksimum romtemperatur 40 °C

Kompaktfilteranlegg for private badebasseng

Kompaktfilteranleggene i serien P30 er utviklet spesielt for bruk i mindre svømme- og badebassenger for private bassenger eller boblebad.
Anleggene utmerker seg med:

  • modulær oppbygning av alle nødvendige driftskomponenter til kompakte, tilkoblingsklare og CE-testte enheter med minimumsbehov
  • helautomatisk drift av høy kvalitet PLC-kontroll med drift via berøringspanel på forsiden
  • kompakt kontrollskap med integrerte prosess engineering komponenter som plasma ozon generator, oksygen konsentrator, kontroller, etc.
  • patentert plasma ozongenerering
  • optimert venturi-/injektorsystem med fullstrømblanding for effektiv ozontilførsel
  • enkel betjening
  • Tilleggsutstyr: målesystemer, doseringssystemer, fjernkontroll via tilleggspanel i badeområdet eller via smarttelefon, PC eller Pad, sentral styring, kontroll-teknisk integrering av eksterne komponenter, etc.

Kapasitetsdata kompaktfilteranlegger serie P30

Data P30/10 P30/15 P30/20
Filter kapasitet [m³/t] 10 15 20
Ozonmengde [g/t] til 10 til 20 til 20

Kompakte filtersystemer som passer til bassenget ditt

Du finner mer detaljert informasjon om HYDROZON prosess og systemer i pdf-filene på nedlastingsområdet eller kontakt oss.

Når det gjelder svømmebassengteknikk samarbeider vi utelukkende med sertifiserte premiumspartnere. Hvis du er interessert i et anlegg, kan du kontakt oss, så vil vi opplyse deg om én eller flere premiumspartnere i din region.

Vil du bli en premium partner? Du finner mer informasjon om premium-partnerskapet i OSS-delen eller kontakt oss direkte.